Ingatlankereső

Tisztelt hirdetők!

Vállalkozásomnál nincsenek általános szerződési feltételek. Minden hirdetésre irányuló egyszerű vállalkozási szerződés (amely az írásba foglaláson kívül, egyébként létrejöhetne szóban, ráutaló magatartással is), minden egyes pontja, egyedileg megtárgyaltak. A szerződés, amit a végén aláírunk, a szerződő felek szabad akaratával mindenben megegyező. Szerződésünkből ki fog derülni a felek személye, mire terjed ki a szerződés, mit végez a Vállalkozásom, mit vállal a Hirdető (megrendelő). Kiderül továbbá, mi a szolgáltatás tárgya, az ellenértéke, és hogyan történik a megfizetése.

Általánosságban elfogadok „megbízó levelet” is. Ez lényegében egy hozzám intézett, nekem írt levél, elektronikus formában vagy postán feladott klasszikus levél. A lényege kb. az: „Kedves Lőkösné! Eladom az ingatlanomat. Amennyiben Ön vagy az Irodája igazoltan Vevőt biztosít az ingatlanomra és adásvétel lesz belőle, fizetek x százalékot. Amennyiben az ingatlanomat eladtam, erről értesítem. Dátum, aláírás” Én ezt egy válaszlevelemmel tett elfogadó nyilatkozattal nyugtázom. Ezzel létrejön közöttünk a megállapodás. Egy ilyen megállapodási nyilatkozatot idemásolok. Kattintson az alábbi hivatkozásra!

Megállapodás.pdf

Az elado-ingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.